Få en demo ud inden I beslutter jer

15.09.2017

Ønsker du eller dine kollegaer at se nærmere på et af vores produkter, så kontakt os. Vi sender gerne et af vores demo-produkter ud til jer.

Få inspiration fra vores sortiment ved at se eller gense vores messestand fra årets Have & Landskab. Klik her og se videoen.

Kontakt:
Ole Lund: ovl@hitsa.dk
Lars Holm: lho@hitsa.dk
Henrik Andersen: hea@hitsa.dk
Jane Diederichsen: jad@hitsa.dk
Søren Kjær Nielsen: skn@hitsa.dk

Se mere her

HITSA på HL17 i Slagelse den 30/8-1//9

14.08.2017

HITSA tager på Have & Landskab messe i Slagelse fra den 30/8 til den 1/9 2017.
På vores stand viser vi et bredt udsnit af vores sortiment bl.a. bænke, skraldespande, pullerter, cykelstativer og andre løsninger til cykelbyen.

Vi byder alle interesserede velkomne på vores stand på “Torvet”. Ønsker du gratis billetter, kan du registrere dig via linket nedenfor.

Vi glæder os til at se dig!

Klik her, registr dig og få gratis biletter til HL17

Se mere her

Add+ et utal af muligheder

15.12.2016

Add+ bænken bygges op af moduler, hvorfor bænken ikke har én form, men flere!

De to Add+moduler, S og T, sættes sammen som Tetris-klodser, hvorved man efter ønske og behov kan forme sin egen bænk.

Med et enkelt og gennemført design åbner de to Add+moduler for et utal af kombinations- og indretningsmuligheder. Bænkens fine finish gør, at den uanset den endelige form kan ses og opleves fra alle sider. Samtidig giver modulernes alsidige design brugeren mulighed for at slænge benene på tværs af bænken, sidde på ryglænet, læne sig op ad ryglænet mv.

Add+ er designet og udviklet i tæt samarbejde med byMUNCH.

Se mere her

Konsulenter hos HITSA

29.11.2016

Lars V. Holm er tiltrådt stillingen som konsulent hos HITSA. Han skal servicere vores nuværende og fremtidige kunder på Sjælland, Bornholm og Lolland-Falster.
Mens konsulent Ole Lund fremadrettet har fuld fokus på at servicere og udbygge vores kundenetværk på Fyn og i Jylland.

Lars V. Holm
lho@hitsa.dk
3073 4112

Ole Lund
ovl@hitsa.dk
2910 4266

Se mere her

HITSA eneforhandler af Easylift

07.10.2016

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu er eneforhandler af den hollandske producent VelopAs unikke etagecykelparkeringer Easylift i Danmark.

Byernes øgede fokus på mobilitet og cyklisme samt stadig større krav til antal af cykelparkeringer per bolig, kræver pladsbesparende cykelstativer, hvor ergonomi og brugervenlighed er i højsædet.

VelopA er en af Europas førende producenter af etagecykelparkeringer. Easylift-systemet gør sig især bemærket ved at design, brugervenlighed og kvalitet går op i en højere enhed. Med Easylift som en del af vores sortiment styrker vi vores markante tilstedeværelse på markedet for cyklisme og mobilitet.

Se mere her

En enkel og elegant virkeliggørelse af en unik ide

05.10.2016

sådan lød den ”hædrende omtale” af HITSAs cykeloverdækning PCP mandag eftermiddag ved Kolding Kommunes Arkitekturpris.

Den smukke, nu prisbelønnede, PCP-overdækning er bygget op omkring Kolding Kommunes unikke ide – Pendler CykelParkering. Et innovativt koncept, med det formål at lette biltrafikken gennem midtbyen.
Ideen er, i tæt samarbejde mellem kommunens By- og udviklingsforvaltning, designbureauet VE2 og HITSA, blevet videreudviklet og færdigdesignet. Et for alle tre parter spændende udviklingsarbejde, der er resulteret i to unikke overdækninger.

Ud over ”Hædrende omtale for ”-en enkel og elegant virkeliggørelse af en unik ide””, modtog Pendler CykelParkering også prisen for ”Borgernes Favorit 2016”.

Se mere her

Stor opgave i SYDBYEN, Slagelse

01.03.2016

Boligforeningerne SB og FOB har i samarbejde med hovedentreprenør P. Malmos valgt HITSA til at stå for etableringen af ca. 800 overdækkede, aflåselige cykelparkeringer. Samtlige cykelparkeringer i SYDBYEN i Slagelse bliver således overdækkede og tyverisikrede – noget de færreste boligområder endnu kan leve op til.

SB og FOB stillede i forbindelse med opgaven krav om gedigen kvalitet og indpasningsevne. De overdækkede cykelparkeringer skulle kunne holde til kraftig brug og samtidig kunne integrere sig i udearealerne, så områderne fortsat inviterer til ophold. Ud fra disse krav faldt valget på HITSAs FHR-overdækning.

Vores montørhold er netop gået i gang med opgaven, vi glæder os til et godt sammenarbejde – og til sammen at indvie de nye faciliteter til sommer.

Se mere her

Helt enkelt funktionel

13.01.2016

Med Fjordpark skraldespand 4 og 4+, har vi i tæt sammenarbejde med kunder og designere skabt et smukt og funktionelt produkt.

De to skraldespande fremstår som skarpe, enkle byrumselementer, der rent detaljemæssigt tillader gentagelse uden at dette påberåber sig for meget opmærksomhed.
Det ikoniske design udemærker sig ved, at det ydre udtryk hænger sammen med den innovative og brugervenlige indre opbygning.

I tæt samarbejde med Fredericia kommunes tekniske afdeling har vi udviklet en helt ny standard inden for vedligehold og tømning. Håndtering af tømningen er designet til at foregå med mindst mulige løft og størst muligt indkig og overblik.

Fjordpark 4 /4+ kan ses i Fredericia, ved Skejby Sygehus, på Samsø og i Stevns Kommune.

Se mere her

Furesø cykelpullert mod cykeltyveri

29.10.2015

Mere end 60.000 cykeltyverier om året i Danmark!

Onsdag den 28. oktober havde Magasinet Penge på DR1 et indslag om cykeltyveri. Her blev HITSAs cykelpullert Furesø vist frem som et godt eksempel på, hvordan man kan sikre sin cykel mod tyveri.
Se indslaget ca. 13:45 minutter inde i programmet – følg linket HER.

Vil du høre mere, så kontakt os:
7557 4155
Henrik: hea@hitsa.dk
Ole: ovl@hitsa.dk
Jane: jad@hitsa.dk

Se mere her

tyverisikker tyverisikret cykelparkering pullert

LINN komplimenterer omgivelserne

20.10.2015

LINN-seriens stramme design kan indgå i enhver arkitektonisk sammenhæng. Det enkle udtryk komplimenterer omgivelserne alt efter materialevalg – corten, varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

LINN kræver et minimum af vedligehold, den naturlige patina er med til at give møblerne karakter.

Se mere her