Mød os på Byens Gulv i Nyborg

27.01.2020

Den 29. januar 2020 kan du møde Thomas Johnsen, Ole Lund, Lars Holm og Søren Møhlenberg. Få en snak om affaldssortering, og bygge din egen favorit-kombination med vores ADD+ model klodser i 1:15.
Læs mere om ADD+ her

 

 

Se mere her

MØD HITSA PÅ HL19 I SLAGELSE D. 28-30/8

14.08.2019

På Have & Landskab 2019 er vi stolte af at kunne præsentere 3 nyheder på HITSAs stand:

1.  TERÄS møbelserie – Let og elegant udtryk, og fremstillet i solide materialer
2.  FJORDPARK MILJØ – Affaldssortering i byrummet udviklet i samarbejde med Horsens Kommune
3.  MP Bænk – Rund og stilren bænk udviklet i samarbejde med MASU Planning

På vores stand viser vi et bredt udsnit af vores sortiment bl.a. bænke, skraldespande, miljøstationer, pullerter, cykelstativer og andre løsninger til cykelbyen. Alle vores produkter er udviklet i tæt partnerskab med danske designere og arkitekter.

Vi tilbyder både standardprodukter og udvikling af skræddersyede løsninger tilpasset dit behov.

Vi byder alle interesserede velkomne på vores stand. Hent gratis billetter til HL19, ved at registrere dig via linket nedenfor.

Vi glæder os til at se dig!
Klik her, registrer dig og få gratis billetter til HL19

Se mere her

Fjordpark Miljø

08.08.2019

Horsens Kommune har sat stor fokus på at genanvende mere og forbrænde mindre. I samarbejde mellem Horsens Kommune, VE2 og HITSA har vi skabt Fjordpark Miljø affaldssortering, hvor der er lagt vægt på affaldshåndtering og brugervenligheden i processen.

Skraldespanden er opdelt i op til fire fraktioner, som medvirker til en bedre miljømæssig udnyttelse, og ergonomisk optimering for renovationsmedarbejderne med fokus på at minimere adgang for rotter og måger.

Fjordpark Miljø kan nu ses i havneområdet med piktogrammer og fractal skrift til svagsynet og punktskrift til blinde. Der er ligeledes tilføjet et fluorescerende bånd omkring skraldespanden som gør, at den er nemmere at finde, når natten falder på.

Se mere her

HITSA A/S køber Veksø A/S

31.01.2018

NRGi-koncernen har solgt forretningsenheden VEKSØ til den danske virksomhed HITSA. Samtidig har Den Sociale Kapitalfond Invest indgået partnerskab med HITSA om at investere i selskabet. Med købet ønsker HITSA at skabe en nordisk markedsleder inden for byrumsløsninger med særlig vægt på byrumsinventar, der fremmer livskvalitet, bæredygtighed og social inklusion.

Det østjyske energiselskab, NRGi har solgt forretningsenheden VEKSØ til virksomheden HITSA. Målet er ifølge adm. direktør for HITSA, Søren Schultz og direktør Henrik Andersen, at skabe en markedsledende virksomhed i Norden inden for byrumsløsninger:

”Målsætningen med opkøbet af VEKSØ er, sammen med HITSA, at skabe en markedsledende position i Danmark og en betydelig position på det nordiske marked indenfor byrumsinventar. Strategien har grobund i vor evne og vilje til at være tæt på kunderne og opfylde kundernes behov. Dette skal sikre en sund forretning, hvor vi samtidig tager et samfundsmæssigt og socialt ansvar. En vigtig forudsætning herfor er en fælles og dedikeret indsats af de dygtige og engagerede medarbejdere der er i såvel HITSA som VEKSØ,” siger Søren Schultz.

Med salget ønsker NRGi at styrke og fremtidssikre VEKSØ:

”På den lange bane er det afgørende for VEKSØ, at virksomheden får en større volumen, end vi har kunnet skabe organisk. Og det sikrer vi med salget til HITSA. Desuden betyder det nye set up, at VEKSØs og HITSAs kompetencer kombineres, og det nye miks af fælles kompetencer vil i fremtiden skabe en slagkraftig enhed med høj konkurrencedygtighed,” siger Jacob Vittrup, administrerende direktør, NRGi. Han tilføjer: ”Med salget til HITSA sikrer vi, at VEKSØ forbliver en dansk virksomhed, og vi sikrer danske arbejdspladser i samarbejde med Den Sociale Kapitalfond Invest, der er medinvestor på HITSAs opkøb,” siger Jacob Vittrup.

Den Sociale Kapitalfond Invest ser også attraktive muligheder i investeringen i HITSA+Veksø:

”Vi har siden vores første møde med ledelsen i HITSA oplevet et fælles værdigrundlag, hvor god forretning bygger på en stærk virksomhedskultur, hvor man tager særligt vare på hinanden. HITSA er en virksomhed med høje vækstrater og god indtjening – kombineret med at en væsentlig del af medarbejderne kommer fra kanten af arbejdsmarkedet. Vi vurderer at HITSA og Veksø kan blive en fremtidig rollemodel for hvordan man kan kombinere god forretning og særlig social ansvarlighed, og det vil vi gerne bidrage til”, udtaler Lars Jannick Johansen, Managing Partner i Den Sociale Kapitalfond Invest, der fremover ejer ca. 40 pct. af det nye selskab.

Parterne er enige om ikke at offentliggøre transaktionsprisen.

Kontaktoplysninger:
Gynther Kohls, bestyrelsesformand HITSA A/S
Mail: gko@minkoinvest.dk
Mobil: 3045 3303

Søren Schultz, adm. direktør i HITSA A/S
Mail: ssc@HITSA.dk
Mobil: 2060 7903

Lars Jannick Johansen, Managing Partner i Den Sociale Kapitalfond Invest
Mail: ljj@socialkapitalfond.dk
Mobil: 2961 6892

Simon Karsø, kommunikationschef i NRGi
Mail: Sika@nrgi.dk
Mobil: 2535 7429

Fakta:

HITSA A/S
HITSA forsyner og forskønner byens rum med inventar i høj kvalitet og har i mere end 30 år samarbejdet med kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger og entreprenører om at indrette gader og parker, så de både er indbydende, funktionelle og behagelige at færdes i.
I et tæt partnerskab med danske designere og arkitekter tilbyder HITSA et bredt produktsortiment med alt fra cykelstativer over bord- & bænkesæt til overdækninger.

VEKSØ A/S
VEKSØ er en førende virksomhed inden for design, fremstilling og salg af byrumsmøbler og cyklismeprodukter. Virksomheden beskæftiger ca. 80 medarbejdere og er repræsenteret i en række europæiske lande med egne salgskontorer i Sverige samt produktion i Danmark og Letland. Hovedsædet ligger i Taulov ved Fredericia.

Den Sociale Kapitalfond Invest
Den Sociale Kapitalfond Invest er den første sociale impact investment fond i Norden, som ud over et økonomisk afkast til investorerne også skal gøre en positiv, målbar forskel for udsatte grupper. Fonden investerer i mindre og mellemstore virksomheder i Danmark og Sydsverige inden for handel, produktion og service med stærke vækstpotentialer og særlig social ansvarlighed. Investorerne i fonden omfatter bl.a. Den Europæiske Investeringsfond, Vækstfonden, Novo Nordisk Fonden, TryghedsGruppen, Færchfonden og Hempel Fonden.

Se mere her

Christianshavns Gymnasium

03.01.2018

BEDST OG VÆRST 2018 – ARKITEKTEN 01

“Formgivning der fremmer demokrati og samvær.” De cirkelformede bænke på Christianshavns Gymnasium er tegnet af BOGL, er i ARKITEKTEN 01 kåret som BEDST. Læs hele afsnittet her

 

Nyt og moderne samlingssted for Christianshavns Gymnasiums 700 elever.

Med fokus på at skabe gode opholdsmuligheder har BOGL designet et enkelt og smukt uderum, som både kan benyttes af mange mindre grupper i hverdagen og store forsamlinger ved fx translokation.

Alle siddemøblerne er forsynet med stikkontakter, så digitale enheder kan oplades. Trappen afskærmer for området med over 150 cykelparkeringer og fører samtidig op til en hyggelig tagterrasse, hvor der er udsigt til cykeloverdækningens grønne tage samt omkringliggende bygninger og kirke. Den cirkelformede bænk fungerer samtidig som bassin til opsamling af regnvand i tilfælde af skybrud.

HITSA er glade for at have været en del af dette innovative projekt og takker for det gode samarbejde med BOGL og Christianshavns Gymnasium.

Se mere her

Få en demo ud inden I beslutter jer

15.09.2017

Ønsker du eller dine kollegaer at se nærmere på et af vores produkter, så kontakt os. Vi sender gerne et af vores demo-produkter ud til jer.

Få inspiration fra vores sortiment ved at se eller gense vores messestand fra årets Have & Landskab. Klik her og se videoen.

Kontakt:
Ole Lund: ovl@hitsa.dk
Lars Holm: lho@hitsa.dk
Henrik Andersen: hea@hitsa.dk
Jane Diederichsen: jad@hitsa.dk
Søren Kjær Nielsen: skn@hitsa.dk

Se mere her

HITSA på HL17 i Slagelse den 30/8-1//9

14.08.2017

HITSA tager på Have & Landskab messe i Slagelse fra den 30/8 til den 1/9 2017.
På vores stand viser vi et bredt udsnit af vores sortiment bl.a. bænke, skraldespande, pullerter, cykelstativer og andre løsninger til cykelbyen.

Vi byder alle interesserede velkomne på vores stand på “Torvet”. Ønsker du gratis billetter, kan du registrere dig via linket nedenfor.

Vi glæder os til at se dig!

Klik her, registr dig og få gratis biletter til HL17

Se mere her

Add+ et utal af muligheder

15.12.2016

Add+ bænken bygges op af moduler, hvorfor bænken ikke har én form, men flere!

De to Add+moduler, S og T, sættes sammen som Tetris-klodser, hvorved man efter ønske og behov kan forme sin egen bænk.

Med et enkelt og gennemført design åbner de to Add+moduler for et utal af kombinations- og indretningsmuligheder. Bænkens fine finish gør, at den uanset den endelige form kan ses og opleves fra alle sider. Samtidig giver modulernes alsidige design brugeren mulighed for at slænge benene på tværs af bænken, sidde på ryglænet, læne sig op ad ryglænet mv.

Add+ er designet og udviklet i tæt samarbejde med byMUNCH.

Se mere her

Konsulenter hos HITSA

29.11.2016

Lars V. Holm er tiltrådt stillingen som konsulent hos HITSA. Han skal servicere vores nuværende og fremtidige kunder på Sjælland, Bornholm og Lolland-Falster.
Mens konsulent Ole Lund fremadrettet har fuld fokus på at servicere og udbygge vores kundenetværk på Fyn og i Jylland.

Lars V. Holm
lho@hitsa.dk
3073 4112

Ole Lund
ovl@hitsa.dk
2910 4266

Se mere her

HITSA eneforhandler af Easylift

07.10.2016

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu er eneforhandler af den hollandske producent VelopAs unikke etagecykelparkeringer Easylift i Danmark.

Byernes øgede fokus på mobilitet og cyklisme samt stadig større krav til antal af cykelparkeringer per bolig, kræver pladsbesparende cykelstativer, hvor ergonomi og brugervenlighed er i højsædet.

VelopA er en af Europas førende producenter af etagecykelparkeringer. Easylift-systemet gør sig især bemærket ved at design, brugervenlighed og kvalitet går op i en højere enhed. Med Easylift som en del af vores sortiment styrker vi vores markante tilstedeværelse på markedet for cyklisme og mobilitet.

Se mere her