Om Hitsa

DET GØR VI
HITSA forsyner og forskønner byens rum med inventar i høj kvalitet.

I mere end 25 år har vi i samarbejde med kommuner, anlægsgartnere, boligforeninger og entreprenører indrettet gader og parker, så de både er indbydende, funktionelle og behagelige at færdes i.

Et tæt partnerskab med danske designere og arkitekter betyder desuden, at vi i dag kan tilbyde et bredt produktsortiment med alt fra cykelstativer over bord- & bænkesæt til overdækninger.

Har kunden behov og ønsker, der ikke kan indfries i vor faste sortiment, tilbyder vi også skræddersyede specialløsninger.

Alle produkter bliver produceret på vor fabrik i Kolding.

DET TROR VI PÅ

• Kvalitet: Hos HITSA tror vi på, at kvalitet er et vigtigt købsparameter. Derfor er alle vore produkter fremstillet i solide materialer, så de kan modstå vind og vejr og give glæde i mange år.

• Fleksibilitet: Hos HITSA tror vi på, at fleksibilitet er den bedste vej til loyale kunder. Derfor er vi hurtige til at behandle forespørgsler, ligesom vi ofte kan levere med kort varsel og til aftalt tid.

• Produktudvikling: Hos HITSA tror vi på, at gennemtænkt og brugerorienteret design er grundlaget for et succesfuldt resultat. Derfor sætter vi en ære i at udvikle nye løsninger i tæt samarbejde med kunder og designere.

DET KOMMER VI FRA

HITSA var en familieejet virksomhed, hvis fundament blev skabt i 1984. Udstyret med en smedeuddannelse gik grundlæggeren Svend Aage Bertelsen i gang med at producere inventar til byens rum – direkte fra et hønsehus i sin egen baghave. Kendetegnende for Svend Aages tilgang var den høje kvalitet og gode service.

Selvom Svend Aage i begyndelsen klarede det hele selv – smedearbejde, montage, salg og administration – blev virksomheden hurtigt et familieanliggende, hvor både Svend Aages kone Inger og deres søn Allan kom til at spille en afgørende rolle. Snart måtte de bygge et helt nyt domicil for at kunne følge med efterspørgslen.

Efter flere års ekspansion blev virksomheden i 2005 omdannet til et aktieselskab, hvorefter Allan og hans søster Helle indtrådte som en del af aktionærkredsen. Otte år senere trak Svend Aage sig – i en alder af 69 år – tilbage for at nyde sit otium.

Selvom HITSA i dag er vokset et godt stykke ud af hønsehuset, og Svend Aage har overladt styringen til de nye aktionærer, er ånden fra Svend Aage Bertelsen – høj kvalitet og god service – stadig en vigtig del af opskriften på vor succes.

Vores baggrund som familievirksomhed lever fortsat i måden hvorpå HITSA drives.

Vi plejer at sige, at vi driver virksomheden som en ”familie”, hvor vi tager vare på hinanden, og hvor vi giver en særlig chance til udsatte personer. Virksomheden hjælper bl.a. udsatte unge til at få fodfæste på arbejdsmarkedet via uddannelsesforløb og lærlingepladser. Det giver et stærkt og rummeligt fællesskab, som kommer alle i og omkring virksomheden til gode.