TERÄS – HITSA’s nye møbelserie

15.04.2020

TERÄS er en ny serie af byrumsmøbler, som har sit helt eget udtryk.

Møblernes lette udtryk står i kontrast til det stærke stål, de er lavet af. TERÄS er tænkt til byens pladser og parker, hvor de bringer en hjemlig stemning ud i det offentlige rum. Serien leveres i RAL-farver eller i ren varmgalvaniseret overflade, og det gør, at møblerne kan passes ind i mange stilsammenhænge.

Om TERÄS-serien
TERÄS er fremstillet i stemningsfulde farver. Serien indeholder bord, bænk, stol og loungestol. Møblerne er designet i et enkelt, nordisk udtryk af tegnestuen VE2. Alle unødige detaljer er udeladt – kun et helstøbt stel og en udskåret streg i ryg- og sædepladen står tilbage.

Bordet kan kombineres med stole eller bænke til torvet eller gårdhaven. Loungestolen med lav siddehøjde indbyder til det afslappede liv på plæner, promenader og strande.

Møblerne er fremstillet i varmgalvaniseret stål, som efterfølgende er pulverlakeret. Det giver serien et let og sommerligt udtryk, samtidig med at TERÄS er nemme at vedligeholde, står godt fast og kan holde til byens brug. Serien kan leveres med ryg og sæde i aluminium, hvis man ønsker et møbel, der vejer mindre.

Designerne i VE2 står for enkelt og langtidsholdbart design.

“Vi har tænkt nordisk, så designet er enkelt og stringent, og alle overflødige detaljer er skåret væk,” siger designer Hugo Dines Schmidt fra VE2, “Målet har været at skabe møbler, man sidder godt i, og som lever længe, både når det gælder designudtryk og holdbarhed.”

TERÄS-møbler i mange sammenhænge
TERÄS leveres i en række flot matchende farver eller i ren varmgalvaniseret overflade. De kan derfor understøtte mange forskellige stilmæssige udtryk, fra det sprælske og kulørte til det industrielle og minimalistiske. Møblerne kræver meget lidt vedligeholdelse og skal blot tørres af med en fugtig klud.

TERÄS kan gøres unikke, idet møblerne kan få laserskåret logo, byvåben eller lignende i sæde eller ryg.

Læs mere om TERÄS Stol

Læs mere om TERÄS Bænk

Læs mere om TERÄS Loungestol

Læs mere om TERÄS Cafésæt

Se mere her